Gratis verzending vanaf €75;     Brievenbuspost NL €1,50;       Pakketpost NL €4,99;   Verzending Be en Du €7,99

Menu
HuisBlogNatuurlijkemuur.nl wordt tuiniernatuurlijk.nl

Natuurlijkemuur.nl wordt tuiniernatuurlijk.nl

Biologische plaagbestrijding tegen bladluis, buxusmot, engerlingen, emelten, etc. Natuurlijke bestrijding, biologische oplossingen en vallen.

Tuiniernatuurlijk.nl: nieuwe naam voor een vertrouwd adres 

Tot voor kort kon u bij webshop Natuurlijkemuur.nl terecht voor onder meer verticale tuin modules. Inmiddels echter, hebben wij ons volledig toegelegd op de verkoop van biologische bestrijdings- en bemestingsproducten. Eigenaresse Mariken Schenkeveld heeft jarenlange ervaring met de producten voor plaagbestrijding op een natuurlijke wijze. Daarom hebben wij het assortiment uitgebreid en heeft onze webshop de nieuwe naam Tuiniernatuurlijk.nl gekregen. Naast de biologische bestrijdings- en bemestingsproducten in onze webshop adviseren wij u hier ook graag over. Op de nieuwe website vindt u dan ook veel informatie over natuurlijke plaagbestrijding. 

De inzet van natuurlijke vijanden tegen plagen 

Met meer dan 20 jaar ervaring in biologische plaagbestrijding weet Tuiniernatuurlijk.nl als geen ander hoe hierin effectief te zijn. Op een volledig natuurlijke en daardoor duurzame manier. Bij biologische plaagbestrijding worden natuurlijke vijanden tegen de plaag in kwestie ingezet. Denk dan bijvoorbeeld aan lieveheersbeestjes en gaasvliegen tegen bladluis. Andere plaagsoorten waarvoor wij natuurlijke vijanden in huis hebben zijn spint, trips, emelten, engerlingen, wolluis en taxuskevers. Datzelfde geldt voor veenmollenplagen, mierenplagen, plagen van witte vliegen, naaktslakken en ga zo maar door. 

Eigen product: Decofixer 

Doordat biologische plaagbestrijding haar passie is heeft Mariken Schenkeveld ook een eigen merk ontwikkeld voor het wegvangen van plaaginsecten: Decofixer. Deze vangkaarten kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Door de gele kleur worden gevleugelde insecten aangetrokken. Als deze insecten vervolgens op de Decofixer gaan zitten, blijven zij aan de vangkaart vastplakken. Plaaginsecten waarvoor de Decofixer bij uitstek geschikt is zijn de witte vlieg, gevleugelde bladluisvarenrouwmug en trips.  

Feromonen, vallen en lokstoffen 

Naast de natuurlijke vijanden tegen plagen staan in de webshop van Tuiniernatuurlijk.nl ook feromonen, vallen en lokstoffen. Met feromoonvallen kunnen bijvoorbeeld mannetjesmotten weggevangen worden. Dit zorgt er vervolgens voor dat ze niet meer met een vrouwtjesmot kunnen paren waardoor er uiteindelijk minder eitjes gelegd zullen worden. Lokstoffen trekken op hun beurt specifieke vliegjes aan zoals de kersenvlieg. Een val met lokstof erin zorgt ervoor dat u deze vliegjes kunt wegvangen. Ook hiervoor geldt dat er na verloop van tijd minder eitjes gelegd zullen worden. 

Biologische bemesting 

Onze nieuwe webshopnaam Tuiniernatuurlijk.nl is ook gekozen met oog op de toekomst. Zo zijn producten op het gebied van biologische bemesting volop in ontwikkeling. Ook hiervoor kunt u in onze webshop terecht. Zo hebben wij onder meer langzaam werkende meststoftabletten in ons assortiment, Topbuxus Health-mix in emmers en Biopak, een biologische bodemverbeteraar.  

Wilt u meer weten over biologische bemesting of plaagbestrijding op een natuurlijke wijze? Hou dan zeker onze vernieuwde webshop in de gaten. Wij plaatsen hier namelijk regelmatig blogs en andere toepasselijke informatie. Ook kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Met onze nieuwsbrieflezers delen we de actualiteiten op gebied van natuurlijk tuinieren. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen! 

laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van tuiniernatuurlijk.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 55 reviews.
  • Geen producten in de kruiwagen
Huis
Winkel
0 Winkelwagen
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.